Post by hanreegarteto on Feb 7, 2022 4:19:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs visu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir gandrīz ideāla. Tajā ir maz reklāmu un tik daudz potenciāla. Vienīgā problēma ir tad, kad reklāmas patiešām parādās. Aplūkojot to, ko tas dara pēc reklāmas beigām, šķiet, ka jūs īsti neieviesāt reklāmas paredzētajā veidā. Mana Spotify atskaņošana tiek pārtraukta, kad tiek parādīta reklāma, kā vajadzētu, taču nekad nesaņemat ziņojumu, lai pēc tam atsāktu atskaņošanu. Tas arī piesakās atpakaļ pakalpojumā Google Play, it kā tas tikko pamestu spēli un atgrieztos. Vēl viena problēma ir ekrāns, kas tiek nogriezts labajā pusē.
Man bija daudz jautrības! Es pabeidzu Cat Bird ir apmēram nedēļu. Daži līmeņi ir grūti un kaitinoši, un daži līmeņi ir jautri un viegli. Tomēr es domāju, ka grūtie līmeņi bija liels izaicinājums, lai pārbaudītu savas prasmes. Kopumā es vēlos pateikties pikseļu māksliniekam, jo mākslinieks paveica lieliski, kas ir pārsteidzoši! Un arī izstrādātāji lieliski paveica šīs spēles izstrādi. Paldies Cat Bird veidotājiem. Es paskatīšos, vai jums ir vēl jautrākas spēles. Čau, Veks
S20 fe pat nevar atskaņot vadīklas ir ārpus ekrāna
Es tikko pabeidzu pēdējo līmeni un vēlējos sniegt godīgu pārskatu. Es neesmu pārliecināts, vai viņi veido vairāk līmeņu, bet es ceru, ka viņi to darīs. Šī spēle ir patiešām laba. Īsi stāsti ir saprotami un līmeņi iespējami. Apbrīnojama spēle kopumā.
Reklāmas ir nepanesamas, izlaižot reklāmu un mēģinot to aizvērt, tā sagrauj spēli.
Angel Catbird, Vol. 1 - Goodreads
Šī spēle ir forša, bet, ja jūs to izveidojāt īsi
Nevaru mijiedarboties ar ekrānu vispār un esmu iestrēdzis sākuma ekrānā. Spēle nav iestrēgusi, jo tiek atskaņotas animācijas un mūzika
Cat: Art games Android, Ko Izveidojis Pixel Monsters ... Cat Bird APK. 2020-06-12. Cat Bird · Cat Game - The Cats Collector! APK.
Tas ir patiešām jautri, it īpaši, ja jums nav nekā cita, ko spēlēt vai jums nav Wi-Fi, tas ir lieliski. ir daudz posmu, un varonis, ar kuru tu spēlē, ir tik jauks! Pilnīgi ieteiktu šo spēli.
Jūs esat tas cālis spēlē, kas ir vājprātīgs Flappy Bird sajaukums, ... iPad un iPhone (universāls) |Lejupielādēt Super Cat Tales 2
Rescue Wings! Аркаде zywe
Vadības elementi vienkārši nav pietiekami atsaucīgi spēlei, kurā tas ir nepieciešams
Nevar tikt tālāk par sākuma ekrānu. Neviena no pogām neko nedara.
Tā būtu lieliska spēle, taču manam Pixel tas nogriež spēles galējo labo malu, padarot to patiešām grūti orientēties.
AyaN
Es neatrodu daudz mobilo spēļu, kas man patīk, bet šī ir laba. Vadības elementi jūtas pieklājīgi, iespējams, tik labi, cik vien iespējams, lai lietotu tālruni, izaicinājums un sarežģītības līkne man ir tieši piemērota, mākslas stils ir unikāls, un, lai gan ir reklāmas, tās nav pietiekami izplatītas, lai mani kaitinātu. atinstalēšana tāpat kā lielākā daļa spēļu. Ieteiktu ikvienam, kam patīk platformeri.
Pirmo reizi, kad es to ieraudzīju, es to instalēju, kad to atveru, es esmu iestrēdzis noklikšķinot, lai sāktu, lūdzu, izlabojiet šo:(
Sākas kā patiešām laba spēle, bet daži līmeņi ir smieklīgi sarežģīti, un bez kontrolpunktiem jūs vienkārši spēlējat vienu un to pašu līmeni atkal un atkal. Ja vēlaties nopelnīt monētas vai skatīties videoklipu, lai izlaistu līmeni, es nebūtu atinstalējis spēle tik drīz, bet man jau ir tik garlaicīgi ar vienu no līmeņiem, ka nevaru tikt cauri, tāpēc nav jēgas turpināt spēli, jo es nevaru tikt uz priekšu.
Pilnekrāna tālruņiem pogu izkārtojums nav atjaunināts. Lieliska spēle, bet es nevaru to spēlēt pēc Pixel 5
Tas ir jautri, bet iemesls 3 zvaigznītēm ir tas, ka es savā klēpjdatorā mēģinu sākt spēlēt, es pieskaros Enter, lai sāktu, pēc tam mēģinu nospiest enter, lai sāktu līmeni, bet tas neko nedara. Mēģinu vēlreiz, nekas un es mēģinu vēlreiz, neko nevari. lūdzu, dariet to tā, kad es nospiežu taustiņu Enter, lai sāktu līmeni, tas kaut ko dara, bet citādi tā būtu jautra spēle.
Piedzīvojumu spēles
Klausieties, es ļoti mīlu šo spēli un plānoju tai piešķirt 5 zvaigznes visā pasaulē, taču pusceļā otrajai spēlei šī spēle sāka atpalikt kā CRAZY un padarīja to gandrīz pilnībā nespēlējamu, īpaši sērijās, kurās kaķu putnam bija jāturpina kustēties, lai tie nenomirtu. Nedomāju, ka vainīgs ir mans telefons, bet kas to lai zina. Arī es to pārspēju divās stundās.
Šī spēle ir vissliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis af****** neiespējamajā, un es nevaru to pārspēt, esmu pavadījis 2 stundas, mēģinot pārspēt vienu līmeni, un man joprojām nav nav varējis
Šī spēle ir ļoti aizraujoša un jautra. Es spēlēju visu ceļu! Es daudz miru, bet, par laimi, spēle neizsit no līmeņa pēc jebkāda nāves gadījumu skaita, kā tas ir daudzās 2D platformera spēlēs. Lieliskas mīklas un platformas veiklības testi. Dažreiz es vēlos, lai lēciena poga būtu nedaudz vairāk pa kreisi uz ekrāna un arī lielāka, bet es ar to sajaucu tikai divas reizes. Ja jums patika šī spēle, es ļoti iesaku kaķi ir šķidri, lai izklaidētos savādi kustīgākiem kaķu platformas veidiem.
Bird Vs Cat, Ievietoja: ZipepoTelevision Datums: 2015-12-09 01:15:12.
Piedzīvojumu spēles. Go Go Goblin 2. Angry Birds Ultimate Battle. Pou Thanksgiving Day Slacking ... Tom Cat Fart. Mylafe Adventure. Brave Pig Hero
Es absolūti MĪLU šo spēli! Bet es nevaru pārvarēt līmeni, ko sauc par "Crate Race", es esmu tik traks un saspringts tāpēc! Lūdzu, izlaidiet pogu
Tā ir lieliska spēle, taču tā turpina avarēt
Cat Bird Macera Oyunları fjb
Ļauj spēlēt kā 4 īsus 1 ekrāna līmeņus, pēc tam atskaņo reklāmas un avārijas jebkurā laikā, kad mēģināt progresēt. Izspiešanas lietotne, ja tādu kādreiz esmu redzējis
Grafika ir ļoti mīļa! Man patīk varonis, kā tu vari spēlēt. Reklāmas nav tik kaitinošas, ja vien neesat līmeņa vidū. Bet līmenis apstājas, kamēr skatāties reklāmu. Tomēr es nevaru pārvarēt 4. līmeni, bet tas būtu labi cilvēkiem, kuri vēlas izaicinājumu.
Spēle, iespējams, ir viena no labākajām, ko jebkad esmu spēlējis, taču tajās ir tik daudz reklāmu, ka tas ir gandrīz nepanesams. Es saprotu, ka indie spēlei ar tik augstiem standartiem ir jāatpelna nauda, taču šī spēle sniegs jums tādu kā, kad sākat, reklāmu ik tik bieži, kad esat pārliecināts (ko jūs darāt pietiekami daudz) un pabeidzot. misija. Nespēlējiet, ja nemaksājat par reklāmām vai esat bezsaistē
Tiešām laba spēle! Bet es izmantoju LG G8S, kura spēle nav centrēta, tāpēc kontrolieri ir nedaudz dīvaini. Vai varat salabot kontrolieri vai pašu ekrāna spēli, tāpēc, ja es spēlēšu šo, tā būs centrēta.
Šķiet, ka 5. pikselī nedarbojas pareizi. Daļa ekrāna ir nogriezta, un lēciena poga nereaģē, ja to lieto kopā ar virziena pogu aptuveni 75% gadījumu. Kauns, jo jutos kā jautra spēle, bet nevar iegūt vairāk par 4 līmeņiem, izmantojot nevienmērīgas vadības ierīces.
Jauka spēle un arī grūti spēlējama, tikai cilvēks ar profesionālu spēļu prasmēm var pabeigt šo spēli, tas rada dusmas pabeigt, un man patīk nāves gadījumu skaitīšana ... spēle bija satriecoša. Vienkārši pamēģini uzspēlēt .super rage😡😡😡😡😡😡
Tā būtu bijusi pārsteidzoša spēle, ja tajā nebūtu reklāmu katru reizi, kad es nomirstu, kas ir daudz
Cat Bird Abenteuer deq
Angus Hyland – The Book of Horse, Cat, Bird and Flower. Augusta mēnesī, kad uzsvaru liku, lai pabeigtu apjomīgo Gibsona Senās Romas vēsturi
Nedarbojas pie 20 ultra. Saka skārienekrāns un nekas nenotika. Paliek sākuma ekrānā.
Pārāk daudz reklāmu un pārāk grūti.
Cat Bird Äventyr obk
Es pat nevaru tikt tālāk par 1. līmeni, jo es tik tikko nezinu, ko darīt. Es sasitu savu roku divas reizes, un tagad tā patiešām sāp šīs stulbās lietotnes dēļ. Neiesaku, ja vēlaties sarūgtināt sevi.
Tas ir grūti un nikni, bet jautri
tā ir patiešām laba spēle, bet tā mani izslēdz no spēles tā, it kā es skatos reklāmu, un pēc tam, kad es to noskatīšos, tā vienkārši izslēdz mani no spēles, un es atgriežos, es eju tajā līmenī, kurā biju, un tas liek man vēlreiz skatīties reklāmu un tas pats, tas mani izslēdz no spēles, un man ir atkārtoti jāielādē spēle un jārestartē mani līmeņi!
vai kāds var palīdzēt?! nestrādā, es iesāku, bet nekas nenotiek,
Es nevaru sākt šo spēli, es varu pieskarties sākuma ekrānam, bet nekas nenotiek
Grūti. es jau izdzēsu (jo tas ir grūti), un man patīk grafika. Es jums piešķiru 5 zvaigznes ☆☆☆☆☆
Šī spēle ir forša un jautra, taču tā ir diezgan grūta, un tajā ir daudz reklāmu. Reiz es spēlēju un grasījos pabeigt līmeni, bet es to nedarīju. Tāpēc es vēlos, lai jūs izmantotu reklāmas, lai gūtu otrreizēju iespēju, ja jūs to darītu. ka es šai spēlei piešķiršu 5 zvaigznes 🌟
Lieliska spēle, BET, lēciena taustiņš nereģistrējas visu laiku. Padariet pogas lielākas vai lietotājam iztērējamas. Pogu izvietojums Android ierīcē nav piemērots