Post by hanreegarteto on Feb 7, 2022 4:31:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Kúpil som si špeciálnu ponuku 9,99 $ dvakrát, prvýkrát sa to okamžite prejavilo v mojej hre. Môj posledný nákup ukazuje, že špeciálny nákup už nie je k dispozícii a nikdy som nedostal 2 prepravky a 1200 tehličiek zlata. Myslím, že sa musím porozprávať s ľuďmi z môjho účtu Google Pay a pokúsiť sa to vyriešiť.
Celkom zábavná hra, ak máte radi zombie hry. Lepšia aktualizácia z pôvodného bojového člna zombie. Viac možností na hranie. Zdá sa, že jediná vec má problémy so zdrojmi. Možno je potrebné ísť hlbšie, ale určite nie je ľahké vyťažiť všetko.
než som si to zahral, pozrel som si malý trailer, MILUJEM TO. Hral som podobnú hru, porovnával výsledky a dokonca aj platená verzia bola horšia ako toto majstrovské dielo! Niektorí ľudia môžu byť veľmi radi, pokiaľ ide o chyby, ale myslím si, že to pôjde ďaleko ako celkovo veľmi dobrá hra. Nemáš za čo!
Milujem tieto hry na lietadle viem že to bude dobrá hra
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Акционе eqrb
Skvelá hra! Veľmi zábavné a návykové. Existujú nákupy hier, ale necítim sa byť pod tlakom, aby som si niečo kúpil, aby som mohol pokračovať v hre alebo aby bola zábavná. Hoci som si kúpil hru, aby som podporil hru, pretože sa mi veľmi páči.
Roztomilé
Atlantis: Alien Space Shooter פעולה nwi
Zábavná hra, ktorú môžete vytiahnuť a hrať, keď ste na cestách, alebo len potrebujete poškriabať to herné svrbenie. Jediné, čo k hre mám, je, že neposkytuje dostatok zdrojov na to, aby ste si mohli postaviť alebo vylepšiť zbrane. Očakávajte teda veľkú stagnáciu.
Zistil som, že je to lepšie, ako by som mal byť
super hra 🇸🇰😉
je to zábavná hra, ale je to frustrujúce, pretože volací znak má obmedzený počet znakov, do ktorých môžete vložiť všetko, čo vložím, je prevzaté... takže teraz nemôžem pokračovať v hre
Naozaj sa mi páči, že to prišlo náročné, aby ste stále hrali rovnakú úroveň, kým ju neprekonáte. Veľa vecí robiť rád, že vám umožňujú prepadať základne iných hráčov, ale v skutočnosti to na nich vôbec nepôsobí, ale na vás proti ich obrane. A uvidíte, ako sa vám darí. Prial by som si, aby som videl, ako moja obrana obstojí proti nájazdom, ako je okamžité opakovanie alebo niečo podobné. Skvelá hra dobrá práca chlapci
Je to naozaj dobré, ale 3 hodiny na otvorenie prepravky s limitom len 4 prepravky sú smiešne. Zmení hru na hru typu boom beach, kde sa na ňu len pozriete možno dva alebo trikrát denne.
Hra je zábavná, no zakaždým, keď ju otvorím, neustále sa ma snaží prinútiť minúť peniaze. Chápem túžbu zarobiť peniaze, ale neustále prerušovanie skúseností s peniazmi je otravné.
Nepodporujem mikrotransakčné hry, ktoré *vyžadujú*, aby ste zaplatili, aby ste udržali krok s vývojom hry. Nemôžete zoslať uskutočniteľné misie, aby ste ich zostavili na náročnejšie – môžete opakovať minulé misie, ale prakticky bez odmeny a upgradovať vybavenie, aby ste udržali krok s aktuálnou krivkou výkonu, si vyžaduje veľa kovu. než môžete získať bez $$. Naozaj zabíja zábavu. Nie ďakujem.
LOLLOLOLOLOLOLOLOL
Je to naozaj dobrá hra, podľa mojich skúseností na nej nie je nič zlé a je zábavné ju hrať, ak nemáte čo robiť, ale celkovo naozaj zábavná a dobrá hra
Pekný
Veľmi dobrá hra, ale myslím si, že potrebujú skompilovať všetky zbrane presne tej istej kategórie/triedy/systému do skupín, aby ste sa nemuseli posúvať tak ďaleko nadol, aby ste ich zošrotovali, alebo hľadať toľko, aby ste ich roztavili. Štýl typu priečinka. Možno zmierni požiadavky na úroveň budov v tábore, je to príliš vysoké. Bolí to míňať peniaze, ktoré ste zarobili na jednu malú budovu za veľmi malý výnos z tejto budovy. Ale okrem nich je to veľmi uspokojujúca hra.
Prechádza od zábavy k pocitu, že len jedna možná stratégia vás môže posunúť na ďalšiu úroveň. Čas výstavby je rok 2010. Toto nie je Dragon Ball Z. Skoncujte so silovým creepom. Prial by som si, aby túto hru vytvoril niekto iný. Je to takmer dokonalý koncept pre hru na telefóne. Mínus príliš veľa ručného držania, nepriatelia sa vždy magicky vylepšujú lepšie, ako by ste dúfali, že sa im vyrovnajú bez trustového fondu a šialených časov výstavby.
Milujem túto hru, je úžasná, v podstate časť svojho voľného času trávim hraním, grafika, výbuch bomby a napalmu, výbuch budov, guľomety, rôzna palebná sila, ktorú ponúkate v hre, je neuveriteľná, iba 2 veci, vojaci sa pohybujú trochu pomalšie a keby bola hra farebná, Pane, táto hra bude medzi prvými 5 najlepšími aplikáciami na svete žiadny vtip, žiadna etapa nie je podobná, tým je to lepšie, odporúčam toto hra pre každého
Naozaj zábavná hra. Túto hru mám v poriadku, keď sa snažím prejsť časom alebo ak mám náladu strieľať zombíkov. Celkovo dobrá hra.
Predtým som urobil recenziu, ktorá mala 4 hviezdičky, pretože niektoré vzducholode (napríklad automatické delá) vyzerali a zneli rovnako. Napriek tomu, že sa mi hra páči, znížil som svoju recenziu o 1 hviezdičku, ale táto „výzva 24 v 1“ zo 4. júla je mimoriadne náročná. Aby som získal najvyššiu cenu 2 debny, musím zabiť ako 4 000 pekelných psov pomocou XY a Z na medzištátnej ceste, napríklad 2 000 šamblerov s X vojenskou zbraňou. To je najviac frustrujúce, haha. Nemôže chýbať ani jeden. Ani jeden.
Wow
Táto verzia je oveľa lepšia ako predchádzajúca. Hral som starú, kde máte len 3 zbrane, 25 mm, 40 mm Bofors a 120 mm. Rôznorodosť spolu s jednotkami prináša nový zážitok s množstvom rozmanitosti. Gg
Super hrá
Dobré najlepšie
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action vvrp
Skvelá hra na nudu
Grafika je úžasne lepšia ako tá prvá. Ale brúsenie v tejto hre je príliš veľa, kým sa dostanete o úroveň vyššie a získate prevody. Pred prechodom na new.maps musíte neustále brúsiť, aby ste zvýšili rýchlosť brúsenia. Dostať sa na vyššie úrovne bude trvať rok. Je to hra, ktorou strácate čas, kým na niečo čakáte lol.
AI je spôsob, akým si môžete kúpiť operačný systém, môžete robiť čokoľvek, ale nikdy nemáte dostatok dôvodov na to, aby ste svoje zbrane vyrovnali, stojí to príliš veľa, je to šialené, pokiaľ ste nikdy neskončili výmenou vrecka a nikoho nepoznám kto to robí, nielen že potrebujete materiál, potrebujete rovnakú zbraň na lvl na upgrade, takže je to ako tento materiál 100 000 v zoškrabaní možno viac a ak je vaša zbraň vylepšená 5 lvl, na získanie zbrane 6 lvl potrebujete zbraň 5 lvl a stojí to veľa sa tam dostať a dovtedy priveľa
Pekné rozhranie a príjemná hrateľnosť. Správa zdrojov sa môže zdať únavná, ale zjavne to nie je príliš veľký problém, pretože sa stále vraciam pre ďalšie! Používateľské rozhranie a odozva/výsledky počas akčných sekvencií sú najlepšie a najuspokojivejšie zo všetkých hier tohto štýlu, ktoré sú momentálne k dispozícii.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter پرتحرک puqs
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action pzq
Výborná hra
Hra je naozaj dobrá, ale bol by som rád, keby som mohol upgradovať jednotky ako väčšiu mobilitu a možno im nechať granáty...och a tá vec, pri ktorej sa jednoducho zastavia, keď sa na nich zombíci rútia, chápem, že je to stratégia ale nech sa aspoň trochu vyhýbajú zombie.
Bola to zábavná hra na krátenie času. Nešiel by som tak ďaleko, aby som túto hru chytil do pasce s očakávaniami od oddelenia realizmu, keďže je to hra, ale je dostatočne blízko realizmu, aby bola hra zábavná. 5,56 mm minipištoľ alebo reťazová pištoľ sa trochu až rýchlo zahrieva, ale na dané použitie funguje.
V prvom rade som povedal, že som za túto hru platil, aby som dostal debny, a okradli ma, že mi znova a znova dávajú tie isté lacné zbrane. Minul som peniaze, aby som získal dobré veci a nedostal som žiadne dobré zbrane, rovnakú zbraň som zopakoval niekoľkokrát po tom, čo som zaplatil za 7 fialových prepraviek. To nie je správne, musíte mi vrátiť peniaze alebo to napraviť tým, že mi poskytnete dobré pištole mi platia, pretože mám pocit, že mi to dlhujete. To je z vašej strany škandalózne. Urobiť to správne.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Ação mvpr