Post by hanreegarteto on Feb 7, 2022 4:40:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több erőforrást csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Nagyon izgalmas és izgalmas játszani. Élveztem minden bűnügyi jelenetet és minden szintet. Határozott ajánlás azoknak, akik valami pihentetőt, de elgondolkodtatót keresnek.
A játék félelmetes és nagyon érdekes, de megjelenik egy felugró ablak eltávolítási hirdetéseket, és ez nem teszi lehetővé a játék további folytatását... Ez nagyon irritálja a legrosszabbig.. Eltávolítom a játékot.
Imádom ezt a játékot, mert ettől jó az angolom 🥰
Nagyon jó grafika Imádom a játékot, köszönöm, hogy elkészítette ezt a játékot
Hangsúlyozta az a tény, hogy az összes hirdetés folyamatosan megjelenik a játékban. Olyan ez, mint egy hirdetés 5-6 kattintás után a játékban. A sok megjelenő hirdetés miatt az asztali verziót javaslom a mobil helyett.
Aranyos.
Murder in Alps: Hidden Mystery - Apk AMP
Kalandjáték - Wikipédia - Enciklopédia
Teljes csillagot adtam volna ennek, ha nem szenvedek több problémát az alkalmazás Facebook-fiókommal való szinkronizálása során. Azt írja, hogy probléma van az URL-lel. Módosítom az értékelésemet, ha tud segíteni a probléma megoldásában. Azt is remélem, hogy az energia-utántöltés nem vesz igénybe olyan sok időt. Annyira csalódott vagyok, hogy nem tudok energiát vásárolni a megkeresett érmékkel. Jobb így, mint fizetni/vásárolni a nem szükséges tartozékokat vagy felszereléseket.
Szeretek játszani ezzel a játékkal, de frusztrált vagyok a sok plusz csillag miatt, és az idő miatt, ami a továbblépéshez szükséges. a következő fejezethez 2 plusz csillag kell, majd még 3 kell a következő esethez, majd! 24 órára van szüksége, mielőtt új ügyet kezdhet. A hozzáadott jelenetek, ahol meg kell találni az emberek jegyzeteit vagy pénztárcáját, vagy bármit, ami feleslegesnek tűnik. A legtöbb esetben 37 csillagra van szükség, és ez több napot vesz igénybe, mert minden csillag teljesítéséhez pontokra van szükség. Már majdnem lemondtam róla.
😁
ez egy jó ötlet, de mindenhez szükség van egy csillagra, és örökké tart, hogy megszerezzék őket, mert játszani kell a megtalálni a tárgyat játékkal, és ezek mindegyikéhez 20 energiarúd szükséges. ez nagyon bosszantó, és kezd időpocsékolás lenni.
😁😁😁😁😁
nekem nagyon tetszik ez a játék ☺️☺️☺️
Jó!
Criminal Case Pakikipagsapalaran bcmn
Bár viszonylag hamar megszülettek a szöveges kalandjátékok, ... Az első sikeres japán kalandjáték az 1983-as Portopia Serial Murder Case
Jobb lenne, ha nem kellene semmit sem vásárolnod a játék folytatásához, ezért csak később jövök vissza, és máskor játszom, amikor az energiám feltöltődött anélkül, hogy fizettem volna. Folyamatosan sok hirdetés jelenik meg, hogy energiát szerezzen a játékhoz. Egyébként nagyon szeretek vele játszani, és ez az egyik kedvenc játékom.
Szeretem ezt a játékot, de már nem tudom játszani vele, mert folyamatosan lef*gy, és nem enged arra a szintre, amelyen van. bárcsak megoldódna ez a probléma. javítsa ki a problémát.
Mindig szerettem a játékot, az egyetlen bajom vele, hogy gyorsan elfogy az energiád az egész játékban, én személy szerint szerettem, így ha szereted a rejtélyeket és a bűnöket megoldani, ez a játék az Ön számára. Mindent leszámítva valószínűleg az egyik legjobb krimi, amit hosszú idő óta játszottam
Criminal Case სათავგადასავლო raoc
Egy lószar az egész játék
Tetszik csak gyorsan elfogynak a pontok.
Ebben a játékban minden nagyszerű, de egyszerűen nem szeretem az időt, hogy valami ismeretlent keressek ebben a játékban, és teljesen emlékszem a játék energiájára
Criminal Case ایڈونچر amks
Nekem nem tetszik,épp most töröltem le.
Imádok ezzel játszani, amikor még középiskolás voltam, és rájöttem, hogy van egy alkalmazásverzió, amitől izgatott lettem. Gyorsan előre újra játszottam a játékot. Amikor elértem a harmadik esetet, barátokat kell hívni, csak hogy feloldja, és nincs más lehetőség, mint fizetni, ami túl sok és túl sok a hirdetés. Csalódottnak érzem magam emiatt. Mindannyian tudjuk, hogy a játékértesítések bosszantóak mások számára. Ez örökké tart. Tetszett ez a játék, de azt hiszem, el kell távolítanom.
Ha folyamatosan meg akarja szakítani a játékot hirdetések miatt, legalább jutalmat kell adnia az extra játékidőért. A hirdetőknek azzal is tisztában kell lenniük, hogy soha nem fogom ezeket a programokat telepíteni, mert annyira megsértődöm.
Szuper játék
A játék a legjobb, de a reklámok és az energia szörnyű! Ha 5 vagy 2 perc alatt elfogy az energiája, 1 energiát kap, és 20 energiára van szüksége 1 játékhoz, szóval ez olyan rossz, hogy javítania kell, mert meg kell várni, amíg megtelik! Alig várom, mert a játék annyira jó, hogy nem tudok türelmes lenni! Nagyon kérem, hogy javítsa ki!
Nagyon tuti játèk próbáljátok ki engem megfogott nem valami sablonos szar. Ja, persze kihagytam az egyetlen negatívumot. Azt a szaros energiát!!! Baski beletettèk, hogy többet keressenek 😛
adat zabáló osztogató sar.
Vettem egy pizzát heti 2,99 dollárért, és egyszer működik, utána már nem. Lemondom az előfizetésemet.
Criminal Case Facebook-jatek ... és naponta (!) termelt 633 ezer dollárt csak az Egyesült Államokban, csakcsupán az iOS App Store-ban.
Töltsd le!!
Félelmetes játék messze, de még mindig a Tell előtt 😂.
rity of players, particularly minors, has to be protected and criminal activities fought against. ... ios of cases that were decided between. 2004-2009.
A Büntetőügy nagyon élvezetes és tanulságos játék, és sok mindent segít megtapasztalni
kaland
Endless Fables 3: Dark Moor הרפתקאות ivp
Szórakoztató játék, de túl sok hirdetés, és fizetnie kell, hogy továbbléphessen a későbbi szakaszokban. De kár. Annyi potenciál volt benne.
Nézd, nagyon élvezem ezt a játékot. Nagyon szórakoztató, és nem kell nevetségesen sok idő, mire újra feltöltődik az energia. Ami ebben a játékban nevetséges, az a "fizess 7,99 dollárt, hogy eltávolítsd az összes hirdetést a játékból" szalaghirdetés, amely legalább egyszer megjelenik, amikor megnyitom az alkalmazást. Nem az a probléma, hogy megjelenik, hanem az, hogy nem tudsz kilépni belőle anélkül, hogy kifizetnéd a pénzt, vagy bezárnád és újra megnyitnád a játékot. Szörnyű design. 5 csillaggal értékelem, ha ez megoldódik.
Véleményem szerint egy nagyon szép játék. A történet érdekes, és minden egyes bűncselekmény egyedi és szórakoztató megoldás. Mások az energiára panaszkodnak, de megtekinthetsz egy opcionális energiahirdetést, szóval ez szép. Nekem is megvan ez a játék mind a 8 darabja, így amikor kifogytál az energiából, vagy várnod kell valamire, csak megyek játszani egy másikat. Az egyetlen kifogásom, hogy a hirdetések túlságosan ismétlődnek. Nagyon bosszantó lesz, mivel ugyanaz a hirdetés mindig újra és újra megjelenik. a gmail-lel menthető a fejlődésünk.
2 csillagot adok, mert tisztességes játék volt, és igen, ahogy mások is mondták, ez egy őrült játék. Az oka viszont annak, hogy csak 2 csillagot kapott, az az volt, hogy a vizsgálatok 3. szakaszába érkezett BS azt mondta, hogy a folytatáshoz meg kell vásárolni a játékot...jó volt, nem volt olyan jó. Ne erőltesd rám a fizetésedet.
Are you looking for a criminal defence attorney, a criminal lawyer in Hungary? ... you are involved in and you are facing criminal charges in Hungary,
A játék nagyon érdekes. De egyszerűen meguntam az energiaproblémát. Egy új tok feloldásával is nagy gond van, amikor egy egész napot kell várnom, mivel nem jelentkeztem be a játékba a FB-ommal én 😑😑😑😑... különben jó ✌️
Meg kérdezem, hogy a harmadik szintet csak facebookal lehet végig vini?
Úgy érzem, nem szabad energiát felhasználni. Különben szuper a játék. Egyszerűen nem érzem, hogy meg kellene várni, hogy feltöltődjön az energia, lehet játszani anélkül is!
Nagyon jó, semmi nem tölti lenyúló, akinek nincs türelme ne le
Ez a játék a stresszoldóm. Mindig eljátszom, különösen akkor, ha valami stresszel. Gyilkossági esetekről van szó, és meg kell oldania azokat úgy, hogy a gyilkost a rács mögé helyezi. Nem könnyű megérteni, de jólesik, ha tovább játszod
And we recently published the full story of our investigation of the ... Unlike your legitimate competitors, however, criminal hackers are
Nagyon jó,a gyerekek is szeretik, fejleszti a megfigyelő képességüket!